Μύκονος - Δήλος - Χατζημιχάλη - Παπαλιού, Μαρία (Σαπφώ, 2004)
Η Μύκονος και η Δήλος μέσα από τον κινηματογραφικό φακό...Οι εικόνες του Αλμπέρ Καμύ, του Οδυσσέα Ελύτη, του Γιώργου Σεφέρη. Η ιστορία των νησιών και οι άνθρωποι, οι μύθοι και η θρησκεία, όλα τα στοιχεία που συνθέτουν την ιδιαίτερη ταυτότητα της Μυκόνου και της Δήλου κρατούν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία