Πλατφόρμα αλληλεπιδραστικής παρουσίασης πολυμέσων στο διαδίκτυο με δυνατότητα τρισδιάστατης απεικόνισης - Πολιτιστική πύλη δήμου Πυθαγορείου : - Ρίγλη, Αλίκη Ι. (2009)
Πλατφόρμα αλληλεπιδραστικής παρουσίασης Πολυμέσων στο διαδίκτυο με δυνατότητα τρισδιάστατης απεικόνισης - Πολιτιστική Πύλη Δήμου Πυθαγορείου.