Δειγματοληψία από non standard κατανομές στην στατιστική κατά bayes : - Μελιγκουνάκης, Αθανάσιος (2014)
Στόχος της εργασίας αυτής είναι η παρουσίαση βασικών μεθόδων MC και MCMC, μέσω των οποίων πραγματοποιείται δειγματοληψία από nonstandard κατανομές, οι οποίες προκύπτουν στην εφαρμογή των βασικών σταδίων της Μπεζιανής ανάλυσης. Επιπλέον γίνεται εφαρμογή των μεθόδων μέσω της γλώσσας προγραμματισμού R.