Πάρβας - Ρήγας, Γεράσιμος (Feelgood Entertainment [εταιρεία διανομής], 2008)
Η ταινία σκιαγραφεί την καθημερινότητα μιας οικογένειας που κατοικεί στη Χώρα της Αμοργού. Πρωταγωνιστής είναι ο Δημήτρης Γιαννακός, γνωστός και ως Πάρβας. Ο Δημήτρης είναι από τους τελευταίους που προφτάσανε να γεράσουνε με αυτά που πρωτοαγάπησαν. Τα κρατάει μέσα του στέρεα, διαρκή, όπως κι ένας μακρινός του πρόγονος.