Ryan's daughter - Lean, David, 1908-1991; Mitchum, Robert; Howard, Trevor, 1916-1988; Jones, Christopher, 1941-2014; Mills, John, 1908-2005; McKern, Leo, 1920-2002; Miles, Sarah, 1941- (Turner Entertainment, 2006)
Η αξιαγάπητη αλλά και πεισματάρα Ρόζι δεν μπορεί να απαρνηθεί τον παθιασμένο έρωτά της για τον γοητευτικό βρετανό αξιωματικό Ράντολφ Ντόριαν. Κι όμως ο έρωτας της Ρόζι δεν μπορεί να συγκριθεί με την τυφλή αφοσίωση που της δείχνει ο Τσαρλς, ο πιστός σύζυγός της και καθηγητής, που θα της συμπαρασταθεί την κρίσιμη στιγμή που ο παράνομος δεσμός της θα καταλήξει στην προδοσία.