Amores perros - Gonzalez Inarritu, Alejandro; Echevarria, Emilio; Bauche, Vanessa; Toledo, Goya; Salinas, Jorge; Murray, Rodrigo; Garcia Bernal, Gael, 1978- (Hellas Video [εταιρεία διανομής], 2000)
Ένας νεαρός προσπαθεί να βγάλει λεφτά από παράνομες σκυλομαχίες για να το σκάσει με τη γυναίκα του αδελφού του. Ένα φωτομοντέλο πείθει τον παντρεμένο εραστή της να εγκαταλείψει την οικογένειά του, αλλά τραυματίζεται και χάνει τη γάμπα της. Ένας κλοσάρ, πρώην μέλος επαναστατικής οργάνωσης, προσπαθεί να ξαναβρει τους δεσμούς του με την κόρη του, η οποία νομίζει ότι είναι νεκρός.