Kirikou et les betes sauvages - Ocelot, Michel; Galup, Benedicte (Audio Visual Enterprises [εταιρεία διανομής], 2011)
"Ο παππούς του Κιρικού, από τα βάθη της γαλάζιας του σπηλιάς, διαμαρτύρεται πως η ιστορία στην πρώτη ταινία ήταν πολύ σύντομη. Ο κόσμος δεν έμαθε όλα τα σπουδαία κατορθώματα του Κιρικού που δεν πρέπει να ξεχαστούν" -- Περίληψη από τη θήκη.