Solar bioclimatic architecture - Bonato, Paola (LIOR CD-ROM collection, 1999)
Περιέχει πληροφορίες για θέματα διατήρησης της ενέργειας, θερμικές ανέσεις, παθητική ηλιακή θέρμανση, φυσική ψύξη, φυσικός φωτισμός, μέθοδοι μονώσεως με γυαλί, οικολογικές κατασκευές υλικών.