Wind energy - Madsen, Birger T. (LIOR CD-ROM collection, 1999)
Περιέχει πληροφορίες για αιολική ενέργεια και τα εργαλεία αξιολόγηση. Καλύπτει οικονομικά θέματα σχετικά με πηγές ηλεκτρικής ενέργειας. Περιέχει θέματα σχεδιασμού και γίνεται αναφορά στο νομικό πλαίσιο