Fishes of the North-eastern Atlantic and the Mediterranean - Hureau, J. C. (Jean Claude) (World biodiversity database CD-ROM series, 1996)
Οδηγός που περιέχει πληροφορίες για 1287 είδη ψαριών. Περιλαμβάνει εικόνες, φωτογραφίες και χάρτες. Διαθέτει και γλωσσάριο με περισσότερους από 500 επιστημονικούς όρους