You can count on me - Lonergan, Kenneth; Lonergan, Kenneth; Linney, Laura; Ruffalo, Mark; Broderick, Matthew, 1962- (Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2000)
Τα πάνω κάτω έρχονται στη ζωή της Sammy, μιας μητέρας που μεγαλώνει μόνη της το παιδί της, όταν μία μέρα έρχεται ο ανεύθυνος και άστατος αδελφός της να μείνει στο σπίτι της με το έτσι θέλω. Και ενώ διάφορες αλλαγές συμβαίνουν στη ζωή της, η Sammy ψάχνει κάποιον για να στηριχτεί πάνω του, αλλά δυσκολεύεται να δει πόσο κοντά της είναι αυτός ο άνθρωπος που ζητά.