Το σινεμά γυμνό - Γεωργάς, Βάσος (Audio Visual Enterprises [εταιρεία διανομής], 2010)
"Μέσα από μία πληθώρα συνεντεύξεων με κινηματογραφιστές και μελετητές ξετυλίγεται η ιστορία του ερωτισμού και της απεικόνισης του γυμνού σώματος στον ελληνικό κινηματογράφο" -- Περίληψη από τη θήκη