Snows of Kilimanjaro - King, Henry, 1886-1982; Peck, Gregory, 1916-2003; Hayward, Susan, 1917-1975; Gardner, Ava, 1922-1990; Knef, Hildegard, 1925-2002 (s.n., 1952)
Ένας μεσήλικας συγγραφέας τραυματίζεται σοβαρά κατά τη διάρκεια σαφάρι στην Αφρική. Καθηλωμένος σε κατασκήνωση στη μέση του πουθενά και φοβούμενος το θάνατο, θυμάται το παρελθόν και αναρωτιέται κατά πόσον η μέχρι σήμερα ζωή του είχε νόημα.