Selena - Nava, Gregory; Nava, Gregory; Lopez, Jennifer, 1970-; Olmos, Edward James (Audio Visual Enterprises [Εταιρεία διανομής], 2003)
Η ιστορία της βραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας, η ζωή της οποίας τελείωσε ενω η καριέρα της βρισκόταν στο απόγειο της δόξας της.