I vitelloni - Fellini, Federico; Sordi, Albert, 1919-2003; Fabrizi, Franco, 1926-1995; Interlenghi, Franco, 1931-2015 (Intramovies, 1953)
Η ιστορία εξελίσσεται σε μία επαρχιακή πόλη, που το καλοκαίρι μετατρέπεται σε παραθεριστικό κέντρο. Εκεί ζουν πέντε νεαροί άνδρες που δεν είναι παρά κάτι κοιμήσηδες τριαντάρηδες, που ενώ θα έπρεπε να είχαν απογαλακτιστεί από καιρό, εξακολουθούν να εξαρτώνται από το πατρικό σπίτι και ζουν παχυλογώντας και αναμασώντας τις ίδιες κουραστικές αμπελοφιλοσοφίες.