Moonlight mile - Silberling, Bradley; Hoffman, Dustin, 1937-; Sarandon, Susan, 1946-; Gyllenhaal, Jake, 1980- (Touchstone Pictures, 2002)
Μετά την αναπάντεχη δολοφονία της αρραβωνιαστικιάς του, ο νεαρός Τζο καταπολεμά τις τύψεις του για τον πρόσφατο, κρυφό χωρισμό τους, μένοντας με τους γονείς της. Ο πατέρας της όμως τον πιέζει να γίνει συνεταίρος στην επιχείρησή του παρά τη θέλησή του.