P.S. - Kidd, Dylan; Linney, Laura; Grace, Topher, 1978-; Byrne, Gabriel, 1950-; Harden, Marcia Gay (Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2004)
Η 38χρονη Λουίζ δεν ξεπέρασε ποτέ τον απροσδόκητο θάνατο του αγαπημένου της στο γυμνάσιο. Η ζωή της είναι ένας αποτυχημένος γάμος, μια βαρετή δουλειά και πολλή μοναξιά... ως τη στιγμή που γνωρίζει και ερωτεύεται έναν γοητευτικό 24χρονο, με το ίδιο όνομα και συγκλονιστική ομοιότητα με την πρώτη της αγάπη! Είναι μετεμψύχωση; Ή μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσει ξανά τον πρώτο της έρωτα;