Birds of Europe (Expert center for Taxonomic Identification, University of Amsterdam, 1994)
Ένας ολοκληρωμένος οδηγός με 419 από τα πιο σημαντικά πουλιά της Ευρώπης, με έγχρωμες εικόνες, κατανομημένους χάρτες, τραγούδια, vileo clips