Talaye sorkh - Panahi, Jafar; Emadeddin, Hossain (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 2003)
Ο Χουσεΐν και ο Αλή παραδίδουν πίτσες στις πλούσιες συνοικίες της Τεχεράνης. Το υποτιμητικό βλέμμα ενός κοσμηματοπώλη θα τους οδηγήσει στην απόφαση να οργανώσουν ένοπλη ληστεία, η οποία θα έχει τραγική κατάληξη.