Requiem for a dream - Aronofsky, Darren; Burstyn, Ellen, 1932-; Leto, Jared, 1971- (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 2000)
Εξαρτημένοι ήρωες που θυσιάζουν τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά τους στην κατάχρηση, αισθήματα που μένουν μετέωρα στο βάθος της διαμελισμένης σκέψης, λέξεις που διακόπτονται από το θόρυβο μιας καθημερινότητας εθισμού.