Il commissario Montalbano - Sironi, Alberto 1940-; Zingaretti, Luca 1961- ([s.n.], 2002)
"Ένας θάνατος από δυστύχημα βάζει σε υποψίες το δαιμόνιο επιθεωρητή Σάλβο Μονταλμπάνο. Τεράστια χρηματικά ποσά που κατατίθενται σε τραπεζικούς λογαριασμούς, φιλανθρωπικές οργανώσεις που δεν πείθουν για την αθωότητα του σκοπού τους και άλλες ενδείξεις απαρτίζουν τα κομμάτια του παζλ. Απομένει ο άνθρωπος-κλειδί που θα τα ενώσει, για να λυθεί η υπόθεση" -- Περίληψη από τη θήκη.