Mussolini - Lizzani, Carlo; Steiger, Rod, 1925-2002; Nero, Franco; Gastoni, Lisa, 1935-; Capolicchio, Lino, 1943- ([χ.ό], 1974)
Η ταινία περιγράφει την πτώση του δικτάτορα της Ιταλίας Μπενίτο Μπουσολίνι και τη μετατροπή του από ηγέτη σε απεγνωσμένο φυγά.