Valkyrie - Singer, Bryan, 1965-; Cruise, Tom, 1962- (Metro-Goldwyn-Mayer, 2009)
Βασισμένο στη συγκλονιστική πραγματική ιστορία του στρατιωτικού Claus von Stauffenberg που σχεδίαζε τη δολοφονία του Χίτλερ, αυτό το περιπετειώδες θρίλερ αναβιώνει την παράτολμη επιχείρηση εξόντωσης ενός από τους πιο αδίστακτους δικτάτορες στην ιστορία.