Prega il morto e ammazza il vivo - Vari, Giuseppe; Kinski, Klaus; Zinny, Victoria; Casella, Paolo (Surl Film, 1971)
Ο Νταν Χόγκαν ληστεύει μια τράπεζα και καταφέρνει να διαφύγει. Στη συνέχεια προσλαμβάνει έναν οδηγό για να τον οδηγήσει μέσα από την έρημο στο Μεξικό. Ο οδηγός του όμως φερνει τον Νταν αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη και τον αναγκάζει να επιστρέψει τα κλεμμένα χρήματα στην τράπεζα.