Green ice - Day, Ernest, 1927-2006; O'Neal, Ryan; Archer, Anne; Sharif, Omar, 1932-2015 (ITC Entertainment ; Modern Times [Εταιρεία διανομής], 1981)
Περιπέτεια και έρωτας με μια πλούσια Αμερικάνα που ζητάει τη χαμένη αδελφή της και έναν νεαρό που θέλει να κλέψει τα σμαράγδια ενός κροίσου.