The passion of the Christ - Gibson, Mel; Caviezel, Jim, 1968-; Bellucci, Monica, 1968-; Morgenstern, Maïa, 1962-; Rubini, Sergio, 1959- (Odeon [Εταιρεία διανομής], 2004)
Μια ιστορία θάρρους και αυτοθυσίας, σχετικά με τις τελευταίες δώδεκα ώρες της ζωής του Ιησού Χριστού.