The miracles of the sea (Knowledge)
To Miracles of the Sea είναι μια συναρπαστική ξενάγηση του υποβρύχιου κόσμου. Μαζί με φωτογραφίες και πληροφορίες μπορούμε να συμμετέχουμε σε ένα ταξίδι στο πραγματικό περιβάλλον του βυθού. Περιέχει 4 κατηγορίες εξερεύνησης: ερεύνηση, φυσικό περιβάλλον, ενυδρεία, χάρτες.