Ψυχή βαθιά - Βούλγαρης, Παντελής, 1940-; Αγγέλκος, Γιώργος; Καρτέρης, Χρήστος; Παρτσάνη, Άννα; Μουρίκης, Ευάγγελος Ι.; Συμεωνίδης, Γιώργος; Χαραλαμπίδου, Βικτώρια; Βέγγος, Θανάσης, 1926-2011 (Audio Visual Enterprises [εταιρεία διανομής], 2010)
Το 1949, τρίτη και τελευταία χρονιά του Εμφυλίου Πολέμου, ο Βλάσης και ο Ανέστης, δύο νεαρά αδέρφια, πολεμούν στα βουνά της Δυτικής Μακεδονίας σε αντίπαλα στρατόπεδα.