Εισαγωγή στη θεωρία αναπαραστάσεων ομάδων : - Βιδάλη, Νεφέλη (2014)
Η εργασία αυτή ασχολείται με κάποιες βασικές ιδέες και έννοιες της Θεωρίας Αναπαραστάσεων Ομάδων. Τα δύο πρώτα κεφάλαια είναι μία ανασκόπηση των ομάδων και των δράσεων ομάδων σε σύνολα, το τρίτο και τέταρτο ασχολούνται με τις αναπαραστάσεις και τους χαρακτήρες πεπερασμένων ομάδων, ενώ στα δύο τελευταία γίνεται μία εισαγωγή στις τοπολογικές ομάδες και στις μονοδιάστατες αναπαραστάσεις τους.