Λόγια της σιωπής - Ρικάκη, Λουκία 1961- (Tricky Trick ΕΠΕ, Prooptiki [εταιρεία διανομής], 2002)
"Εικόνες από καθημερινούς ανθρώπους που βλέπουμς γύρω μας. Εικόνες από ανθρώπους που χρησιμοποιούν τα χέρια και όλο τους το σώμα για να επικοινωνήσουν τη σκέψη τους. Η νοηματική γλώσσα σπάει το φράγμα του ήχου και αναδεικνύει την έκφραση του προσώπου, του χεριού και του σώματος ως συναρπαστικών εργαλείων επικοινωνίας" -- Περίληψη από τη θήκη