Eden a l'ouest - Γαβράς, Κώστας; Scamarcio, Riccardo, 1979-; Köhler, Juliane, 1965-; Tukur, Ulrich, 1957-; Caravaca, Éric, 1966-; Μιχαηλίδης, Ιεροκλής; Λούλου, Άννυ; Παπασπηλιόπουλος, Οδυσσέας; Μιχαηλίδη, Ντίνα; Μαρκουλάκης, Κωνσταντίνος; Τριανταφυλλίδη, Μαρίσσα (K.G. Productions ; Odeon [Εταιρεία διανομής], 2008)
Το πλοίο που μεταφέρει τον Ηλία και πολλούς άλλους λαθρομετανάστες πέφτει σε μπλόκο του λιμενικού, εκείνος όμως καταφέρνει να βγει στην ακτή και καταφεύγει σ'ένα πολυτελές παραθεριστικό συγκρότημα, από το οποίο προσπαθεί να δραπετεύσει προς το Παρίσι.