Ο γιος του φύλακα - Κουτσιαμπασάκος, Δημήτρης; Αγγελής, Νικόλας; Τότσικας, Απόστολος (CL Productions, Odeon [εταιρεία διανομής], 2006)
Αναζητώντας το πιστόλι που κλάπηκε στα γυρίσματα μιας εκπομπής, ο νεαρός δημοσιογράφος της φτάνει σε ένα χωριό της Πίνδου. Μέχρι να ξαναπάρει πίσω το πιστόλι, του αποκαλύπτονται σιγά σιγά θρύλοι και δοξασίες που έχουν στοιχειώσει του λιγοστούς κατοίκους του χωριού, και ειδικά τον γιο του φύλακα του χωριού.