Ο βασιλιάς - Γραμματικός, Νίκος; Μουρίκης, Βαγγέλης; Λαμπροπούλου, Μαριλίτα; Χατζησάββας, Μηνάς, 1948-2015; Ζουγανέλης, Γιάννης (Prooptiki [εταιρεία διανομής], 2002)
Ο 35χρονος Βαγγέλης μόλις αποφυλακίζεται, εγκαταλείπει την Αθήνα και την εμπλοκή του με τον κόσμο των ναρκωτικών και επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι σε ένα χωριό της Πελοποννήσου. Συναντά όμως την ξενοφοβία των συγχωριανών του οι οποίοι εμποδίζουν το νέο του ξεκίνημα.