Mortel transfert - Beineix, Jean-Jacques; Anglade, Jean-Hugues; Fougerolles, Hélène de, 1973- (Bavaria Film ; Videorama [εταιρεία διανομής], 2001)
Ο Μισέλ Ντιράν είναι ένας ψυχαναλυτής με τη ζωή του να προσπαθεί να βολευτεί ανάμεσα στις εξομολογήσεις ενός νευρωτικού καθηγητή μαθηματικών και τα σαδο-μαζοχιστικά όνειρα της διεστραμένης και κλεπτομανούς Όλγας. Το τελευταίο διάστημα όμως πιάνει τον ευατό του να αποκοιμιέται και να ονειρεύεται κατά τη διάρκεια των συνεδρίων. Μια με'ρα καθώς ξυπνά από ένα τέτοιο βαθύ ύπνο, ανακαλύπτει δίπλα του την Όλγα νεκρή. Η ζωή του μπαίνει σε μια ανεξέλεγκτη πορεία όπου οι ερωτικές φαντασιώσεις συνυπάρχουν αριστοτεχνικά.