Ghosts - Broomfield, Nicholas (Cineart [εταιρεία διανομής], 2006)
Μια αληθινή ιστορία για τους ανθρώπους φαντάσματα που ζουν και εργάζονται στη Βρετανία. Μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, χωρίς χαρτιά, χωρίς ύπαρξη στην ουσία, οι άνθρωποι αυτοί πλησιάζουν τα 3.000.000 μόνο στη Μεγάλη Βρετανία.