The baker - Lewis, Gareth, 1973-; Lewis, Damian, 1971-; Gambon, Michael; Ashfield, Kate (Cineart [εταιρεία διανομής], 2007)
Ο Μάιλο, ένα επαγγελματίας δολοφόνος σε κρίση ταυτότητας, εγκαταλείπει το Λονδίνο και καταφεύγει σε ένα Ουαλικό χωριό παριστάνοντας το φούρναρη. Κάποιοι κάτοικοι αρχίζουν να τον υποπτεύονται, ενώ ένας συνάδελφός του ακολουθεί τα ίχνη του.