Berlin is in Germany - Stöhr, Hannes; Schüttauf, Jörg; Jäger, Julia (Cineart [εταιρεία διανομής], 2001)
Ο Μάρτιν Χιούλτς, θα αφεθεί ελεύθερος μετά από 11 χρόνια φυλακής και θα βιώσει τη νέα πραγματικότητα, αφού φυλακίστηκε ως υπήκοος της πρώην Ανατολικής Γερμανίας, έζησε την πτώση του τείχους του Βερολίνου από το κελί του και τώρα είναι πολίτης της ενωμένης Γερμανίας. Με μόνη περιουσία, τα αντικείμενα που είχε στην κατοχή του κατά τη σύλληψή του, μια μπλε ταυτότητα Ανατολικής Γερμανίας και ένα πορτοφόλι γεμάτο με χρήματα Ανατολικής Γερμανίας, γεμάτος ελπίδες θα γυρίσει σπίτι. Σιγά σιγά θα αρχίσει να βιώνει τη νέα πραγματικότητα, δε θα μπορέσει όμως να προσαρμοστεί τόσο απλά.