Takva - Kiziltan, Ozer 1963-; Can, Erkan; Kirac, Guven 1968- (Cineart [εταιρεία διανομής], 2006)
Ο φόβος του ανθρώπου, απέναντι στο Θεό, η Θεία Τιμωρία που μπορεί να πλήξει τους άπιστους και τους αμαρτωλούς που υποκύπτουν στους πειρασμούς του σύγχρονου κόσμου και δεν τηρούν πιστά τη μουσουλμανική διδασκαλία, βρίσκονται στο επίκεντρο αυτού του σημαντικού φιλμ, που προσεγγίζει με ακρίβεια την θρησκευτική κουλτούρα στην Τουρκία αλλά και σε ολόκληρο τον Ισλαμικό κόσμο.