Vitus - Murer, Fredi M., 1940-; Ganz, Bruno; Gheorghiu, Teo (Cineart [εταιρεία διανομής], 2006)
Ο Βίτους, είναι ένα ιδιοφυές, χαρισματικό αγόρι, απ'το οποίο όλοι έχουν μεγάλες απαιτήσεις. Βιρτουόζος του πιάνου και πιο έξυπνος από τους καθηγητές του, αποφασίζει να πάρει τη ζωή του στα χέρια του και να ζήσει σαν φυσιολογικό παιδί.