De fortabte sjaeles - Arcel, Nikolaj (Cine Art [εταιρεία διανομής], 2007)
Η Λούλου, η μητέρα της και ο μικρός της αδερφός μετακομίζουν σε μια ήσυχη επαρχιακή πόλη. Η ασχολία της νεαρής κοπέλας με το υπερφυσικό δεν βρίσκει καμία ανταπόκριση, μέχρι που ένα βράδυ συμβαίνει στον αδελφό της κάτι που μόνο ως υπερφυσικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Αυτός αρχίζει να συμπεριφέρεται αλλόκοτα και φαίνεται ότι αυτό έχει κάποια σχέση με την μονομαχία ενός μαγικού τάγματος με έναν νεκρομάντη πολλά χρόνια πριν.