Blackboard jungle - Brooks, Richard, 1912-1992; Ford, Glenn, 1916-2006; Francis, Anne, 1930-2011; Calhern, Louis, 1895-1956; Hayes, Margaret, 1916-1977 (Turner Entertainment ; Audio Visual Enterprises, 2005)
Ένας προοδευτικός καθηγητής σ'ένα σχολείο των φτωχικών συνοικιών της Νέας Υόρκης, επιβάλλει μόνος του την τάξη εναντίον των νεανικών συμμοριών, χωρίς τη βοήθεια της αστυνομίας.