Away we go - Mendes, Sam; Krasinski, John, 1979-; Rudolph, Maya (Focus Features ; Odeon [εταιρεία διανομής], 2009)
Ο Μπάρτ και η Βερόνα περιμένουν το πρώτο τους παιδί, αλλά όταν καταλαβαίνουν ότι πρέπει να το αναθρέψουν μόνοι τους, ξεκινούν ένα ταξίδι διάσχισης των ΗΠΑ, αναζητώντας το ιδανικό μέρος για να εγκατασταθούν.