La vie en rose - Dahan, Olivier; Cotillard, Marion, 1975-; Testud, Sylvie; Greggory, Pascal, 1955-; Seigner, Emmanuelle; Rouve, Jean-Paul, 1967-; Depardieu, Gérard, 1948-; Courau, Clotilde; Martins, Jean-Pierre, 1971-; Allégret, Catherine, 1946-; Barbé, Marc (Legende ; Odeon [εταιρεία διανομής], 2007)
Η ζωή της διάσημης τραγουδίστριας Εντίθ Πιαφ, από τη δεκαετία του 1910 και τις φτωχογειτονιές του Παρισιού έως την παγκόσμια καταξίωση και το τραγικό της τέλος σε ηλικία 48 ετών το 1963.