The phantom of the opera - Schumacher, Joel, 1939-; Butler, Gerard, 1969-; Rossum, Emmy, 1986- (Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2004)
Η νεαρή σοπράνο Κριστίν έχει έναν μυστικό προστάτη. Πρόκειται για το Φάντασμα, ένα παραμορφωμένο μουσικό που ζεί στις κατακόμβες της Όπερας του Παρισιού. Το Φάντασμα, που είναι παράφορα ερωτευμένος με την Κριστίν, αποφασίζει να την βοηθήσει να μεταμορφωθεί σε κορυφαίο αστέρι της Όπερας. Δεν είναι, όμως, ο μόνος θαυμαστής της! Ο πλούσιος και γοητευτικός Ραούλ τη διεκδικεί το ίδιο παθιασμένα.