Xizao - Zhang, Yang 1967-; Xu, Zhu (Prooptiki [εταιρεία διανομής], 1999)
Ο πρωτότοκος γιος ενός λουτράρη σε δημόσια λουτρά του Πεκίνου ύστερα από πολλά χρόνια να επισκεφτεί τον πατέρα του και τον διανοητικά καθυστερημένο αδελφό του και υποχρεώνεται να αντιμετωπίσει διάφορες οικογενειακές ευθύνες.