Soul kitchen - Akin, Fatih, 1973-; Bousdoukos, Adam; Bleibtreu, Moritz, 1971-; Ünel, Birol, 1961-; Roggan, Pheline, 1981-; Bederke, Anna, 1981- (Corazon International ; Odeon [Εταιρεία διανομής], 2009)
Για τον Ζήνο Καζαντζάκη, τον Ελληνογερμανό ιδιοκτήτη ενός τριτοκλασάτου εστιατορίου στο Αμβούργο, όλα πάνε στραβά. Η κοπέλια του βρίσκει δουλειά στη Σανγκάη, το γκουρμέ μενού του καινιούργιου σεφ διώχνει τους λιγοστούς του πελάτες, ενώ αναγκάζεται να προσλάβει τον υπό περιοριστικούς όρους αδερφό του ως μάνατζερ.