The prestige - Nolan, Christopher, 1970-; Jackman, Hugh; Bale, Christian, 1970-; Caine, Michael; Johansson, Scarlett, 1984- (Warner Bros ; Audio Visual Enterprises [εταρεία διανομής], 2007)
Δύο μάγοι της βικτωριανής εποχής ανταγωνίζονται ανελέητα μεταξύ τους, προσπαθώντας να κλέψουν ο ένας τα μυστικά του άλλου, μια εμμονή που τους οδηγεί σε όλο και πιο ακραίες πράξεις.