Lola - Demy, Jacques; Aimée, Anouk, 1932-; Michel, Marc, 1929-2016 (Audio Visual Enterprises [εταιρεία διανομής], 2011)
Στη Νάντη, ο νεαρός Ρολάν ζει ράθυμα και αφήνει τη ζωή να τον προσπερνά. Όταν τυχαία συναντάει μια γυναίκα που γνώριζε στην εφηβεία του, τη Λόλα, που είναι χορεύτρια σε καμπαρέ, συνειδητοποιεί ότι είναι ερωτευμένος μαζί της και αυτό ξαφνικά δίνει σκοπό στη ζωή του. Η Λόλα είναι ανύπαντρη μητέρα ενός επτάχρονου αγοριού, και ζει με την ελπίδα ότι ο πατέρας του Μισέλ, ο οποίος την εγκατέλειψε όταν ήταν έγκυος, θα επιστρέψει. Περιμένει, τραγουδάει, χορεύει και ενίοτε αγαπά τους ναύτες που περνούν.