Η εκθετική και η λογαριθμική συνάρτηση στο έργο του Euler : - Κουτσιώτα, Έλενα-Κορίνα (2013)
Σχολιασμός των κεφαλαίων περί της εκθετικής και λογαριθμικής συνάρτησης από το βιβλίο του Euler :"Introduction to Analysis of the Infinite".