To Rome with love - Allen, Woody, 1935-; Allen, Woody, 1935-; Allen, Woody, 1935-; Baldwin, Alec, 1958-; Benigni, Roberto; Cruz, Penelope; Davis, Judy, 1956-; Eisenberg, Jesse, 1983-; Gerwig, Greta; Page, Ellen (Gravier Productions ; Odeon [εταιρεία διανομής], 2012)
Τέσσερις αυτοτελείς ιστορίες εκτυλλίσονται στην Αιώνια Πόλη με ήρωες έναν νεαρό φοιτητή που ερωτεύεται τη φίλη της συντρόφου του, έναν συνταξιούχο σκηνοθέτη όπερας που βλέπει στο πρόσωπο του νεκροθάφτη συμπέθερού του αυτόν που θα αναπτερώσει την σκουριασμένη καριέρα του, ένα ζευγάρι που θα δοκιμαστεί από τους πειρασμούς της ιταλικής πρωτεύουσας κι έναν απλό, καθημερινό άνθρωπο που μετατρέπεται σε τηλεοπτικό σταρ.